Det är därför det är så viktigt att bearbeta en vedeld

 

Har du precis fått en ny vedbrasa eller en obehandlad brasa? Då gäller det att ge elden en godbit. Träförädling har stora fördelar och garanterar träets hållbarhet. Med Osmo är målarstängslet enkelt att göra, lättskött och du arbetar med naturmaterial.
Skydda ett trästaket
Vill du skydda din ålder från åldrande, jord och väder? Och ändå ta en fin bild? Behandla sedan träet med Osmo baserat på naturliga oljor och vax: soja-, solros- och kanelvax.
Tack vare skyddet mot ultravioletta strålar åldras inte träprodukter när de behandlas. Dessutom skyddar den från alla klimatförhållanden, som regn och snö. Eftersom produkten är oljig härdar den inte och fungerar inte som en återfuktande produkt. Dessutom säkerställer behandlingen att veden inte bildas, så att elden inte brinner.
Det ser ut som en säck som omsluts med dragsko
Svart är en populär färg för målning. Färgen på Osmo lanthus skapar en matt svart look. Svarta fläckar på väggen är lätta att måla, och de två skikten är ljusa och trästrukturen är synlig. Det är därför du alltid ser det som en vedeld. Det finns många andra färger också, som vit, grå och brun.
Det finns även naturliga färger för att måla träväggar. Utseendet är fortfarande nära träets nuvarande färg, men det är välbevarat och träet är inte åldrat. För att göra denna bild är Osmo strålningsolja den perfekta produkten.
Den bästa typen av träd för ett staket? Inte alla typer av trä är lämpliga för användning med trästaket. Elden är släckt året runt och passar alla årstider. Fjädrar, douglasgran, tall och buskar är lämpliga för en trävägg. Så du vill avsluta mace med bunker, iroko eller trä Douglas? Då kan du! Finishen säkerställer att träet är starkt och ger även ett vackert utseende. Om virket inte behandlas växer det och växer snabbare. Och, naturligtvis, detta är ett slöseri med vackert trä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *