Aktuellt

 

Speciella erbjudanden för våra trogna kunder

 

Du vet väl att du kan bli medlem i vår exklusiva kundklubb bara genom att göra en beställning i vår butik på ett värde som överstiger 600 kronor! Som medlem får du ta del av exklusiva bonusar, erbjudanden och kampanjer! Här är de erbjudande som gäller våra medlemmar tills vidare 2019:


- Personliga boktips! Vi tipsar just dig om nya böcker som vi tror att du kan vara intresserad av baserat på dina tidigare beställningar!


- Rabatt på utvalda böcker. Utöver våra ordinarie kampanjer som är tillgängliga för alla bjuder vi på prisavdrag på utvalda böcker för våra medlemmar. Just nu har vi ett erbjudande som innebär att du får köpa Johan Norbergs moderna klassiker: “Till världskapitalismens försvar” för endast 25 kronor + porto!


- Som medlem får du vårt nyhetsbrev helt gratis. Vi informerar dig om våra nytillkomna böcker och våra senaste kampanjer.

 

 

Frankie och Grannen

Använd kontaktformuläret nedan om du har frågor om vår medlemsklubb och våra aktuella bonusar. Ange bonuskoden “kundklubb 2019” i meddelandefältet så får du ett extra välkomsterbjudande i form av vårt snygga bokmärke när du uppfyllt kraven för att gå med i klubben.